Реклама

Обща информация

 

“Данибон” е личен сайт. В него се цени знанието, добрия живот и успеха.

Мотото на сайта е “Ценно е да знаеш!”.

 

Аудитория

 

Читатели на “Данибон” са почитателите на доброто образование, добрите обноски, доброто общество и добрия живот.

 

Политика на сайта “Данибон”

 

“Данибон” не предоставя услуги по посещения в училища, ресторанти, хотели, събития и т.н. и тяхното отразяване или покана за присъствие. Не помества и прессъобщения. Не прави ревюта. Единствената възможност за поместване на такива информации в сайта е чрез представяне в рубриката “Представи се” при спазване на правила, зададени от “Данибон”. Моля, уважавайте политиката на сайта!

 

 

Партньори

 

Благодаря на всички партньори на “Данибон”, които се включват в инициативата “Представи се” и в другите рекламни дейности в сайта! Благодарение на тяхната подкрепа “Данибон” успява да покрие разходите по сайта – за хостинг, домейн, темплейт, подобрения, техническа поддръжка и счетоводни услуги!

 

Желани партньори на сайта са частни училища, частни детски градини, учебни школи, университети, образователни консултанти, издателства, клубове за допълнителни занимания и развлечение, хотели, ресторанти, сладкарници, арт галерии, интериорни дизайнери, агенции за пътувания, авиокомпании, производители и продавачи на качествени стоки (за деца, младежи, семейство, дом, дами, господа, обзавеждане, козметика, дрехи), известни брандове за луксозни стоки, културни инициативи и др. Най-общо областите са: добро образование, успешен бизнес, семейни развлечения и добър живот.

 

Как да рекламирате в „Данибон“? 

 

Можете да представите в “Данибон” Ваш проект, събитие, бизнес чрез публикация, а така също можете да се рекламирате чрез банери.

“Данибон” не носи отговорност за точността на публикуваната информация в “Представи се” и в другите видове реклама.

 

Възможности за реклама:

 

Публикации в “Представи се в Данибон”:

 

Инициатива „Представи се в Данибон“

Инициативата е насочена към партньори на „Данибон“, които искат да представят своя бизнес, своите идеи, проекти, инициативи. Работи се от дистанция, чрез мейли и много бързо по успешна и утвърдена схема, прилагана от години.

 

Размерът на основната снимка трябва да бъде 1140 x 570.

 

Стандартни базови цени на статии в рубриката „Представи се“*

 

До 60 думи (+ 1 снимка*) = 60 лева/статия

До 120 думи (+ 1 снимка) – 120 лева/статия

До 250 думи (+1-2 снимки) – 240 лева/статия

До 350 думи(+1-3 снимки)– 300 лева/статия

До 500 думи (+1-5 снимки) – 420 лева/статия

До 1000 думи (+1-5 и повече снимки) – 600 лева/статия

Над 1000 думи (+1-5 и повече снимки) – 960 лева/статия

 

* Цените са при бизнес взаимоотношения без допълнителни услуги (административни, технически, счетоводни, маркетингови и други) и без подписване на договор. При допълнителни услуги и/или подписване на договор цените са със 100% оскъпяване спрямо стандартните, тъй като изискват допълнителен ресурс и външни консултации. Такъв вид партньорство обаче е възможно само при по-голям обем заявени на услуги или по-дългосрочен ангажимент. В зависимост от изискванията за обема на допълнителни дейности е възможно да не е възможно реализирането на такъв тип партньорство.

 

* *Това са препоръчителни варианти за брой снимки според броя думи с цел да служат за ориентир. Разбира се, при различни случаи е възможно да е по-различно. 

 

Статиите в “Представи се” се подписват от самия партньор.

Партньорът трябва да предостави текст в дадения формат (спрямо броя думи) и снимки.

Снимките е добре да не бъдат с много текст или дори да са без текст. Целта им е да илюстрират и предадат обстановката.

За визитката под статията е необходимо: име (на партньора), лого, 2-3 изречения за дейността, линк към сайт и профили в социалните медии.

 

Извън офертата Данибон споделя безплатно статиите от “Представи се” в социалните медии – Фейсбук, Туитър, LinkedIn, Pinterest. Данибон не носи отговорност, ако по вина вина на дадената социална мрежа, не могат да бъдат споделени. Цената на офертата за статиите е само за поместване в сайта.

 

Прочетете повече тук.

 

Собствена подрубрика в „Представи се“, изнесена на 1-ва страница

• Абонамент за 6 месеца – 180 лв./месец
• Абонамент за 1 година – 120 лв./месец

 

Удачно е при дългогодишно партньорство с чести ежемесечни, дори ежеседмични публикации, т.е. при 3-4 публикации на месец в продължение на дълъг период.

 

Спонсорирани линкове

 

В публикации в сайта могат да се поместват спонсорирани линкове към статии от “Представи се”. Спонсорираните линкове ще бъдат отбелязвани с червен маркер “ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ”. Цена: 12 лева/линк.

Поместване в календара на “Данибон” на събитие

 

Текстът трябва да бъде до 60 думи. Необходима е и една снимка. Цена – 60 лева.

20% отстъпка, ако за същото събитие има и статия в “Представи се”.

Информациите за събитията се виждат на началната страница на сайта и в най-четените рубрики в “Данибон”. Тези кратки публикации не се споделят в социалните медии. Ако искате да бъде споделена информацията Ви в социалните медии, тя трябва да бъде поместена в статия в “Представи се”.

Банерна реклама*

 

728х90 (топ банер) – всички страници

януари-април и август-декември: 450 лева/седмица

май-юни-юли: 540 лева/седмица

 

728х90 (банер в статията) – всички страници (без началната, рубриката “Представи се”, календар)

900 лева/седмица

Прави се сериозен подбор на партньорски банери за тази позиции.

 

300х600 – всички страници (странична колона)

януари-април и август-декември: 450 лева/седмица

май-юни-юли: 540 лева/седмица

 

300х250 – всички страници (странична колона)

януари-април и август-декември: 390 лева/седмица

май-юни-юли: 470 лева/седмица

 

При банер в статия се изключват всички банери в публикациите в “Представи се”.

 

* Цените са при бизнес взаимоотношения без допълнителни услуги (административни, технически, счетоводни, маркетингови и други) и без подписване на договор. При допълнителни услуги и/или подписване на договор цените са със 100% оскъпяване спрямо стандартните, тъй като изискват допълнителен ресурс и външни консултации. Такъв вид партньорство обаче е възможно само при по-голям обем заявени на услуги или по-дългосрочен ангажимент. В зависимост от изискванията за обема на допълнителни дейности е възможно да не е възможно реализирането на такъв тип партньорство.

 

Банерът трябва да се предостави предварително (поне 5 работни дни по-рано) — преди заявения период на активиране.

 

Когато в една седмица има едновременно банер и статия от “Представи се”, се ползва 10% отстъпка от цената на банера.

 

Ако желаете банер на конкретна позиция за конкретен период, моля, заявете го възможно най-рано, за да Ви бъде резервирано мястото.

 

Условия 

Посочените цени за статии, банери, календар са стандартни при бърз процес на комуникация и взаимодействие между двете страни.

 

ВАЖНО!

При допълнителни услуги (административни, технически, счетоводни, маркетингови и други) или при желание или необходимост от подписване на договор, за дадена кампания цените са със 100% оскъпяване спрямо стандартните, тъй като изискват допълнителен ресурс и външни консултации. Такъв вид партньорство обаче е възможно само при по-голям обем заявени на услуги или по-дългосрочен ангажимент. В зависимост от изискванията за обема на допълнителни дейности е възможно да не е възможно реализирането на такъв тип партньорство.

 

При по-сложен тип взаимоотношения, изискващи по-голям ресурс време и много допълнителни услуги, е възможно да бъде отказано партньорство.

 

Отстъпки или бонуси

Предоставят се отстъпки или бонуси въз основа на месечни или празнични оферти, при дългогодишни партньорски взаимотношения, за количество, при пакетна заявка за по-дълъг период – големи статии, банер, събития в календара и спонсорирани постове. Пакетните оферти изискват предплащане.

Плащане

Плащането трябва да се извърши до 5 дни от изпращането на електронната фактура.

За издаването на електронната фактура са необходими данни на фирмата: име на фирмата, БУЛСТАТ, има ли регистрация по ДДС, адрес, МОЛ, лице за контакт и негов имейл (може и няколко души да са посочени за лице за контакс с техни имейли, например, ПР, управител или счетоводител).

Възможно е издаване на фактура и на физическо лице.

Ако желаете фактура на хартия с печат, може да се изпраи по куриер за Ваша сметка.

Моля, изпращайте данните за фактура, когато изпращате статия за публикуване или банер. Фактура се изпраща в деня, в който се помества статия, календар, банер.

 

Пишете на [email protected] и създайте своята кампания. Алтернативен имейл: [email protected].

 

“Данибон” има ясна политика по отношение на маркетинга и отношенията с партньорите. Моля, запознайте се с правилата тук.

 

Политика на поверителност

 

 

В сила от 15 април 2015 г., обн. – 3 март 2023 г.

 

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist