Контакт и политика

 

Политика на сайта “Данибон”

 

“Данибон” съществува от 2010 година. Оформи се като уважавана марка, която предоставя качествена информация. В сайта съществуват ясни правила какво може да се публикува, къде и как.

 

Сайтът “Данибон” от години има ясна политика по отношение на маркетинга, взаимоотношенията с партньорите, новините и публикациите. Моля, запознайте се с основните параметри, които стриктно се спазват от години!

 

Предпочитаният начин на комуникация с “Данибон” е чрез мейл.  Можете да използвате някои от посочените по-долу мейли.

 

Рекламна политика на сайта “Данибон”

За реклама:

[email protected]

Ако желаете да станете партньор с “Данибон”, можете да използвате този мейл за връзка. Моля, запознайте се преди това с рекламната политика на сайта, която е описана в следващите редове!

Основни принципи – ясни бизнес отношения; разграничаване на рекламната от редакционната (журналистическа и блогова) част на сайта; уважение на аудиторията на “Данибон”, която е изключително интелигентна и търси ценна и полезна информация; уважение и равнопоставеност на партньорите на сайта; поддържане на доверие към сайта като ценен и уважаван източник на информация.

Възможни варианти за партньорство са поместване на публикации в рубриката “Представи се”, банер или кратка информация за събитие в календара на сайта. Прочетете какви са възможностите за реклама тук.

Статиите, снимките, банерите се подават от партньорите на “Данибон” на посочения мейл. Минават одобрение от “Данибон” преди публикуване. Статиите в “Представи се” и събитията в календара се подписват от партньора.

 

Партньорите на сайта, които изпращат информации за рубриката “Представи се”, са ангажирани и отговорни да имат доброволно родителско съгласие за поместване в сайта на имена на деца, училище, снимка, а също така и доброволно съгласие от свои служители и други лица, които цитират в статиите. С изпращането на тези публикации от страна на партньора, самите те също дават доброволно съгласие да са автори и/или цитирани източници на информация. Във визитката под статиите се помества информация за партньора на сайта – кратка информация, линк към сайт и профили в социалните медии.

 

 

Работи се от дистанция, чрез мейли и много бързо по успешна и утвърдена схема, прилагана от години.

Кои са партньорите на “Данибон” през годините, можете да видите тук.

Ако имате конкретни въпроси във връзка с партньорската политика на “Данибон”, моля, пишете на този мейл: [email protected] или на [email protected].

 

“Данибон” не предоставя услуги по посещения на събития и места, отразяване на инициативи, писане на статии за “Представи се”, а така също не изготвя и банери! 

 

Информация за рекламни събития, инициативи и други дейности могат да се поместват в “Данибон” само по посочените правила от политиката на сайта, описани по-горе. Те не могат да бъдат включени в личния и в семейния календар на създателката на “Данибон”.

 

Моля, уважавайте тази политика на сайта! На мейли, които не съответстват с политиката на “Данибон”, няма възможност да се отговаря поради натовареността на сайта.

 

Допълнителни контакти с “Данибон”:

ВАЖНО! Моля, имайте предвид, че сайтът не помества прессъобщения и информации за инициативи. Възможно е да не бъде отговорено на такива писма. Поради липса на времеви ресурс сайтът няма възможност за медийни партньорства. Ако желаете Ваша инициатива да намери място в сайта, можете да проучите възможностите на рубриката “Представи се”. 

 

[email protected]

[email protected]

 

Поради ограничен ресурс на време е възможно да не бъде отговорено на всички писма.

 

Йорданка Бонева-Благоева: 

[email protected]

“Данибон” не предоставя лични консултации. Лични консултации не предоставя и създателят на сайта. Моля, съобразявайте се с тази политика на “Данибон”! Целта на сайта е да помества ценна и полезна информация. Това, което съм искала да кажа, съм го споделила и можете да го намерите в съответните рубрики. Поради ограничен ресурс на време е възможно да не бъде отговорено на тези писма. 

 

Благодаря на всички, които ми изпращат покани за събития, интервюта, участия в предавания, инициативи и други интересни проекти! Поддържам сайта сама и времето ми е точно разпределено в отговорностите по него, а свободното ми време е изцяло свързано със семейството ми. На този етап не мога да си позволя включване в чужди инициативи. Благодаря на всички за разбирането!

 

[/one_half]

[one_half_last]

 

Редакционна политика на сайта “Данибон”

 

За новини:

[email protected]

 

Основни принципи – полезна, качествена и интересна журналистическа и блогърска информация; ненамеса в скандали; ясно разграничаване на рекламна и редакционна (журналистическа и блогърска) политика; поддържане на доверие към сайта като ценен и уважаван източник на информация за интелигентни семейства.

 

“Данибон” държи изключително много на журналистическата и блогърската независимост при подбора на новини и поместване на публикации.

 

В сайта се следят националните състезания от календарния план на МОН и СМБ (Хитър Петър, Черноризец Храбър, СМТ, Иван Салабашев, КМС, олимпиадата, ЗМС, Европейско кенгуру, ПМС, ВМС, акад. К. Попов, Математика за всеки), международни олимпиади и няколко международни състезания като “Математика без граници” и Московската олимпиада, които са били отразявани досега през годините. Сайтът няма възможност да проследява други състезания. Ако организирате такива и искате да присъстват в сайта, можете да ги представите в рубриката“Представи се”.

 

“Данибон” внимателно си подбира източниците на информация, гост блогърите и партньорите на сайта и е възможно да не бъдат публикувани изпратените новини. Към момента “Данибон” работи само с гост-блогъри, които лично познава.

 

Организаторите на състезания, ръководителите на национални отбори, училища и др., които изпращат новини до “Данибон”, са ангажирани и отговорни да имат доброволно родителско съгласие за поместване в сайта на име на дете, училище, снимка и информация за успех на победители в ученически надпревари. Те трябва да предоставят и доброволно съгласие да бъдат цитирани като източници на информация.

 

“Данибон” не предоставя услуги като поръчани посещения на училища, градини, образователни събития и писане на ревюта (безплатни или платени)! Възможност за поместване на информация за училища, градини, образователни събития е в рубриката “Представи се”. Моля, съобразвайте се с политиката на сайта! 

 

В сайта има рубрики на две частни училища – ЧОУ “Света София” и Американския колеж. Това са училищата на децата ми. В тези рубрики помествам мои впечатления, емоции, опит, преживявания и новини, които ми привличат погледа или са (ми) полезни. Помествам и по-общи информации за частни училища – най-вече покрай класациите от матурите, или списък с такси и друга обща и полезна информация.

 

Статиите за университетите обикновено са за висши учебни заведения, към които проявявам интерес или са в топ класациите. Не помествам прессъобщения за други училища или университети. Нямам възможност да посещавам Дни на отворените врати или да правя посещения на университети извън семейния ни календар.

 

Ако желаете вашето училище, градина, университет, школа, образователна организация да бъдат представени в “Данибон”, можете да го направите в рубриката “Представи се”.

 

В сайта разказвам за ресторанти, сладкарници, хотели, музеи, изложби, полети, пътувания. Това са семейни преживявания и показват емоциите на нашето семейство, а не са ревюта на тези места. “Данибон” не предлага услуги за посещение на такива места и писане на ревюта. Ако желаете да присъства информация за ваши заведения, хотели, оферти за пътувания и др., можете да разкажете за тях в рубриката “Представи се”.

 

Данибон не предоставя услуги по посещения на събития и места (извън семейния ни календар) и писане на статии за това.  

 

Сайтът “Данибон” няма практика да публикува прессъобщения, корпоративни новини, информации за събития, инициативи, конкурси, семинари, концерти, хепънинги, дни на отворените врати, нови продукти и услуги и т.н.. Поради ограничен ресурс на време е възможно да не бъде отговорено на тези писма. 

 

Единственият вариант за поместване на информации за събития или корпоративни новини е в рубриката “Представи се” след като са спазени правилата за публикуване в този раздел на сайта и бъдат одобрени. За такива представяния ползвайте мейла: [email protected]

 

 

[/one_half_last]

 

Благодаря Ви за интереса към “Данибон”!

 

“Данибон” е блог, в който се публикува информация по определени теми, свързани с рубриките в сайта.

В “Данибон” се споделят лични впечатления, емоции и опит от авторите на статиите.

Подкрепата на дадена инициатива от страна на “Данибон” става по определен ред за медийно партньорство.

Към момента “Данибон” няма ресурс да отразява пресконференции, прессъобщения, събития, конкурси и други инициативи от подобен характер.

В образователната рубрика се отразяват основно турнири от календарния план на МОН, РИО, СМБ и международни състезания и олимпиади. Други състезания, турнири, конкурси можете да ги представите в инициативата “Представи се в Данибон”.

За конкретни въпроси, свързани със състезания, турнири, олимпиади, матури, моля, обръщайте се към организаторите на проявите.

За контакти с “Данибон” използвайте мейлите от тази страница. Предпочитам комуникацията да се води през мейл, а не през социални медии или по телефон. Благодаря за разбирането!

 

Използвам личния си профил във Фейсбук и месинджъра само за лични цели. Моля, пишете ми на горните имейли, ако желаете да ми изпратите съобщение или писмо.

 

 

Политика на поверителност

 

 

Най-добра визия на сайта се постига с използването на Chrome и Firefox.

 

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist