Партньори

Дългогодишни партньори на „Данибон“

 

Издателство „Софтпрес“

 

softpressСъздадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на „Софтпрес“ присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.

Вече няколко години почти всяка сряда представя нови книги в „Данибон“.

 

[divider]

Интеграл

 

integral_logo

„Интеграл“ е на една от първите професионални образователни консултантски компании в България. Стартира своята дейност през 1992 г. През всички тези години с ИНТЕГРАЛ пътуват деца, ученици, студенти и професионалисти, търсещи начин да усъвършенстват чужд език, да продължат образованието си или да повишат квалификацията си в чужбина.

 

[divider]

Американски колеж в София

 

acs logoАмериканският колеж в София, основан през 1860 г.,  е една от най-старите американски образователни институции извън пределите на САЩ. Съчетава ценностите и най-добрите практики на американската педагогика с богатите образователни традиции на България и Европа. Развива критическото мислене, интелектуалното любопитство, лидерски качества и умения за сътрудничество.

 

[divider]

Детска академия на науките, изкуствата и спорта

 

detska akademia

Детската академия на науките, изкуствата и спорта
е частна, извънучилищна, научнообразователна институция, създадена от д-р Ирина Шопова, като средище за развитие и подкрепа на таланта и уменията на децата в сферата на науките, изкуствата и спорта.

 

[divider]

ЧСОУ ЕСПА

 

espa

ЕСПА е образователен комплекс, състоящ се от: детска ясла (1-3 години), детска градина (3-5 години), подготвителен клас (5-6 години), начално училище (7-11 години) и основно училище (11-14 години).

ЕСПА е създадена през 1992 г.
 

 [divider]

FunDay

 

funday

FUNday е иновативна образователна програма на английски с преподаватели, носители на езика. Мотото е: „Да научим английски, докато се забавляваме.“

Включва изучаване на английски по забавен начин, спортове и ателиета по изкуства.

А също така FUNDAY IT Academy и FUNDAY Музикална академия.

 [divider]

 Счетоводно предприятие „Стандарт 02“

standart 02

„Стандарт 02“ е специализирано счетоводно предприятие по Закона за счетоводството с право да организира счетоводство, да съставя годишни, междинни и други финансови отчети.  Ползва се с голям опит и доверие.

„Стандарт 02″ обслужва „Данибон“.

 

 [divider]

Рекламни партньори

 

IT Step

 

logo_eng

 

Международна компютърна академия IT STEP е учебно заведение, специализиращо в областта на компютърното образование.

 

[divider]

ЧГ „Евростандарт“

 

Eurostandart Logo

Частна Бизнес Гимназия “Евростандарт” приема момчета и момичета за обучение от VІІІ до ХІІ клас за търсени икономически специалности и интензивно изучаване на английски език и от тази година „Графичен дизайн“ и „Компютърна графика“.

 

[divider]

DESIGNers start UP 

 

36973614_249105889007828_1403584106763124736_n (1)

DESIGNers start UP е съвместна инициатива между Частна гимназия Евростандарт и Международна компютърна академия IT Step.

 

 

 

 

[divider]

 

Витания – аптека за теб и твоето семейство

 

logo_vitania

Във Vitania.bg ще откриете: лекарства, продавани без рецепта, витамини, хранителни добавки, парфюми и козметични продукти, продукти за грижата на бебето. Услугата се контролира от квалифицирани фармацевти.

Сайтът е лицензиран от Министерството на здравеопазването.

 

[divider]

 

“Майорка – КН”

logoMallorca-KN (1)

 

Туристическа фирма “Майорка – КН” ООД е лицензиран туроператор, който има богат професионален опит в сферата на международния и вътрешния туризъм и е с основна насоченост организиране на детско-юношески отдих, комбиниран с учебно-възпитателна работа.

 

[divider] 

NADESIGN – студио за интериорен дизайн

 

nadesign

„NADESIGN“ предлага проектиране и реализация на вътрешни пространства.

 

Студиото за интериорен дизайн NADESIGN е собственост на Надежда Вакъвлиева, интериорен дизайнер и гост блогър в „Данибон“.

 [divider]

Учебен център „Респект“

 

uc respekt

Учебен център “Респект” провежда курсове по български език и литература, по математика и по чужди езици – за ученици и възрастни. Намира се в аристократична сграда в центъра на София.

 [divider]

 

Школа „Сан Стефано“

math-zala-san-stefano-e1503333107979Създадената през 2016 г. школа „Сан Стефано“ е част от Център за управление и професионално обучение. Школата предлага възможности за развитие и обучение на деца и възрастни. Дейностите са в следните направления: математика; източни езици; изкуства; преговори, управление и корпоративен протокол.

[divider]

 

Училище по първа помощ

 

purva pomost uchilisteFirstAidbg.com предлага курсове и тренинги по първа помощ с квалифицирани инструктори с международни сертификати и най-съвременна учебна екипировка, оборудване на аптечки и екипировка за първа помощ, учебна екипировка, осигуряване на екипи за първа помощ на масови събития и др.

 

[divider]

Учебен център „Регалия“

regalia

Учебен център „Регалия“ съществува от 2000 г.

Организира курсове за подготовка за зрелостни и кандидатстудентски изпити, а така също и за кандидатстване в езикови и профилирани гимназии на български език и математика.

 

 

[divider]

Езикова школа „Арлиз“

arliz

Школата по английски език «АРЛИЗ» вече няколко години успешно работи с деца от 6 до 15-годишна възраст. Висококвалифицираният екип и малките групи способстват за бързото развитие и напредък на курсистите.

 [divider]

 

Математика за напреднали

 

banner1

 „Математика за напреднали“ е за наистина силни състезатели. Обучението се води от известния ни математик проф. Емил Колев.

 

 

 

[divider]

 

Учебен център „Милениум“

 

milenium

Учебен център „Милениум“ е школа с 15-годишна традиция. Организира курсове за подготовка за Държавните зрелостни изпити в 12 клас и за Националното външно оценяване в 7 клас, а така също и предоставя компетентна помощ за шестокласниците. Провежда и онлайн обучение, с което улеснява подготовката на избралите тази форма ученици в страната.

 

[divider]

ЧСУ „Юрий Гагарин“, СОК Камчия

 

yuriy gagarin uchiliste logo

Частното средно общообразователно училище „Юрий Гагарин“ е лицензирано от Българското министерство на образованието и науката за прием на ученици от 1 до 12 клас с усилено изучаване на руски и английски език. Намира в една от най-модерните учебни бази в Европа – в Санаторно-оздравителния комплекс „Камчия“, сред уникална, чиста природа, съчетаваща парк, море, гора и река. ЧСОУ „Юрий Гагарин“ е и пункт за полагане на матура по руските образователни стандарти (ЕГЭ) и Сертификационен център по европейските стандарти. 

  

[divider]

ЧСОУ „Цар Симеон Велики“

 

zar simeon uchiliste logo

Частно средно общообразователно училище „Цар Симеон Велики“ цели постигането на баланс между родолюбието и предприемчивостта, традицията и новаторството, като фактори за успеваемост и инвестиция в самите нас, страната и средата, в която живеем. Училището е част от мащабен проект, включващ: Детска градина „Росица“; Продуцентска къща и звукозаписно студио – Intelligent music; Фондация Българска Памет и компании, занимаващи се с научно-изследователска и развойна дейност; подготовка и управление на проекти. 

[divider]

ЧДГ „Росица“

 

chdg rosica

ЧЦДГ „Росица“ е лицензирана частна градина, която работи целогодишно. Намира се в квартал „Бояна“. Разполага със самостоятелен двор и красива сграда в подножието на Витоша. Английският се преподава от учител англичанин. Знания, модерност и български дух – това са основните параметри във философията на градината. 

 

[divider]

„Duende Design“

 

duende-design-1

„Duende Design“ студио е създадено през 2012 г.

Професионалният път на основателките тръгва от съвместни студентски проекти.

 

[divider]

Mschool 

 

uchilisteto

 

 

 

 

[divider]

Summerly International Learning

 

summerly

 

 

 

 

 [divider]

Viva Cognita 

 

vivacognita

Oнлайн платформата VIVA Cognita е съвместен проект на VIVACOM и Института по математика и информатика – БАН и Съюза на математиците в България.  Платформата е безплатна и от нейните възможности могат свободно да се възползват ученици в различни възрасти, студенти и преподаватели.

 [divider]

 Издателство „Клевър бук“

 

clever book

 

 [divider]

 ЧДГ „101 защо“

 

101 zasto

 

 

 [divider]

 ПЧМГ

 

pchmg

 

[divider]

 

 ЧНУ „Питагор“

 

pitagor

 [divider]

Благодаря на всички партньори за доверието!

 

Как можете да станете партньор на „Данибон“, прочетете тук. За въпроси, моля, пишете на мейл: [email protected]bon.com.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist